fbpx Спортна двойка | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Спортна двойка

Panache Sport e задължителен за всяка спортуваща дама
 
Въпреки, че истинското лято ни каза „Довиждане“ и активният бизнес сезон ни окупира, то със сигурност ще има още много хубави дни, в които ще можем да се отдадем на почивка и най-вече спортни активности. Със сигурност именно те изхвърлят натрупаната умора от работата и ще ни заредят с положителни емоции. Дали ще се отдадете на фитнес, йога, тичане в парка или колоездене, дали ще се метнете на коня и ще се впуснете в див бяг, важното е да се движите. Така освен, че ще бъдете в тонус, ще поддържате и отлична спортна форма.
 
И тук, специално за дамите, се включват бра фитинг експертите от Bra Clinic (http://braclinic.tumblr.com/tagged/panache-sport), които са категорични, че има много причини, поради които спортният сутиен е от голямо значение при активни дейности. Много е важно правилно да подберете размера, да имате добра подкрепа, защото в противен случай може да навредите на гърдите си по време на упражненията. Също така, може да влошите стойката си, да получите напрежение или болки в гърба или дори напълно да увредите съединителната тъкан, подкрепяща гърдите, която ги държи повдигнати и добре оформени.
 
Решението е спортен сутиен с подходяща конструкция и висококачествени материали, който не притиска гърдите, а ги обгръща всяка в отделна чашка, осигурявайки на бюста женствена форма и максимална подкрепа. От Bra Clinic са категорични, че решението е печелилият трикратно наградата „Най-добър спортен сутиен“ (вкл. и за 2015) на UK Lingerie Awards спортен сутиен Panache Sport, произвеждан в чашки от B до H. Той дава 83% подкрепа срещу подскачането. За съжаление, в гърдите няма мускули, така че решението идва от самосебе си.
 
Panache Sport е изработен от лека микрофибърна материя, която позволява на кожата да диша. Стабилната подгръдна лента го фиксиран много добре и той няма как да се размести, а регулируемите широки презрамки, които могат и да се кръстосват дават още по-голяма стабилност. Не на последно място той е красив и естетически оформен и спокойно може спортувате, без да го криете от чужди очи.
 
Моето спортно лято също премина в компанията на Panache Sport. Вижте в следващото видео