fbpx Със 116% ръст HONOR вече е сред топ 5 марки смартфони в Европа | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Със 116% ръст HONOR вече е сред топ 5 марки смартфони в Европа

През четвъртото тримесечие на 2023 г., докато доставките на смартфони в Европа отбелязаха скромен спад от 3% на годишна база, HONOR се противопостави на своите конкуренти, като демонстрира удивителен ръст на годишна база от 116% - единствената марка, постигнала трицифрен показател за растеж през този период. Това представяне не само отбелязва нарастващото приемане и популярност на HONOR сред европейските потребители, но също така подчертава стратегическа мощ на марката в навигирането на силно конкурентния пейзаж на смартфоните.

Влизането на HONOR в челната петица означава разтърсване в конкурентната среда, което предизвиква утвърдените играчи и предлага на потребителите повече възможности за избор.

Със смартфоните от висок клас, които представляват близо 40% от пазара, комбинацията от иновации и стойност на HONOR го поставя в позиция да улови нарастващия апетит за първокласни устройства. Тъй като пазарът очаква възстановяване през 2024 г., фокусът на HONOR върху изкуствения интелект и ориентираните към потребителите функции поставя началото на продължителен успех и влияние при оформянето на тенденциите при смартфоните.

снимка: HONOR