fbpx Стартира Академия за обучение, забавление и печелене на пари | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира Академия за обучение, забавление и печелене на пари

Новата платформа Social Network Business Academy помага да изградите професионалното си бъдеще. Това е онлайн академия за обучение, забавление и печелене на пари. Основната й цел е всеки член да трупа и съответно да прилага знанията си, за да подобри начина си на живот и да печели от наученото.

Платформата дава достъп до 300 обучителни материала от топ професионалисти по бизнес, личностно развитие, дизайн, маркетинг, лайфстайл, фотография, здраве и фитнес, музика, езици и др.

SNBA помага и на всички, които искат да стартират и развиват собствен бизнес чрез бизнес програма по интернет предприемачество, афилиейт бизнес и MLM (Мулти Левъл Маркетинг).

Ако вече сте натрупали достатъчно знания, от които искате да печелите, Академията предлага възможност за менторство и за превръщане на познанията в печеливш бизнес.

SNBA организира и различни семинари и уебинари, от които могат да се възползват хора от България и от чужбина. Платформата предлага и онлайн библиотека с е-книги и видеолекции.

Всички потребители на Академията могат да се включат в социална мрежа, която предлага комуникация, игри и възможност за участие в благотворителни клаузи

В електронния магазин на SNBA можете да откриете богат избор от ексклузивни продукти за здравето, фитнеса и красотата на атрактивни цени.