fbpx Стартира кампанията "До работа с колело" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира кампанията "До работа с колело"

етикети

Третата кампания „До работа с колело” отново предизвиква всички активни и потенциални начинаещи велосипедисти в България да използват велосипеден транспорт. Кампанията, организирана от сдружение „Велоеволюция“, ще протече от 1 до 30 май 2015 г.

„До работа с колело“ ще намерите на сайта http://www.bike2work.be където участниците от населени места от цяла България могат да се регистрират. Кампанията дава възможност за индивидуално или отборно участие. Отборите могат да бъдат както фирмени, така и на институции, университети, неправителствени организации или група от приятели. Чрез ежедневно въвеждане на изминатите километри с колело, всеки може да следи съревнованието в индивидуална и отборна класация, а и в класация по населени места. Най-упоритите отново ще бъдат отличени.

В рамките на кампанията „Велоеволюция“ продължава с инциативата ВелОбучение и ще започне преброяване на велосипедните потоци в София. Записванията на инструктори-доброволци за ВелОбученията и за Преброяването.

На 31 май в София Велоеволюция ще отличи най-упоритите велосипедисти и ще обяви резултатите от майското броене на велосипедните потоци в столицата. В миналогодишния месец май с „До работа с колело“ участници от 30 български града и 5 села изминаха 94846 велосипедни километра.