fbpx Стартира конкурс за детска рисунка на тема безопасност и мобилност | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира конкурс за детска рисунка на тема безопасност и мобилност

 

Renault България стартира конкурс поз мотото „Безопасност и мобилност за всички” , който е част от стратегията на Renault да участва и подкрепя ранното обучение по пътна безопасност, опазване на околната среда и грижата за нея.

В конкурса могат да се включат всички ученици от първи до пети клас, разделени в две възрастови групи. Най-малките (I-ви и II-ри клас) рисуват на тема “Как пътувам до училище“, а по-големите от III-ти и IV-ти клас участват с рисунки на тема „Как ще се придвижваме след 100 години“.

 

Целта е учителите да използват създадените помагала за обучение на  учениците още от ранна възраст в отговорно отношение към околната среда и правилата за безопасност на движението. Чрез интересни игри децата се научават да се чувстват сигурни на пътя като пълноправни участници в движението.

Отбор от три деца подготвя рисунките по зададените теми и ги изпраща в срок до 30 април 2017 г. На следващия етап представително жури ще избере три отбора победители, които ще бъдат наградени на специално организирана церемония в Детски научен център „Музейко“.

 

Повече информация ще откриете на уебсайта на програмата safetyforall-bg.com