fbpx Стартира реклама на Банско по Евроспорт | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира реклама на Банско по Евроспорт

Стартира реклама на Банско по Евроспорт

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма организира рекламна кампания по паневропейския телевизионен канал Евроспорт по повод стартовете на световната купа по ски в Банско. Клиповете с продължителност 30 секунди се излъчват от 21 януари до 24 февруари по Евроспорт и Евроспорт 2, повече от половината в прайм тайм. Ще бъдат излъчени и 4-минутни програми за детския ски шампионат. Кампанията включва и поставяне на рекламен банер на сайта на Евроспорт и на приложенията за Iphone, както и заснемане на 2-минутен репортаж от екип на телевизията в Банско в предаването „Confidential”, което ще бъде излъчено три пъти по Евроспорт.

Целта на кампанията е повишаване на информираността за страната като модерна ски дестинация, както и утвърждаване на положителния имидж на българските зимни курорти, които предлагат изгодни условия за отдих и спорт и качествено обслужване.
През 2012 г. ще се проведат четири ски състезания за световната купа в Банско – две за мъже и две за жени, съответно на 18-19 февруари и 25-26 февруари. Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков ще присъства на състезанията този уикенд и ще награди победителите в гигантския слалом и в слалома за мъже. Церемониите по награждаването са на 18 февруари от 18 часа на централния площад в гр. Банско и на 19 февруари от 14.15 часа на ски писта „Бъндеришка поляна“.