fbpx Студенти ще създават проект на тема новото Renault Clio | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Студенти ще създават проект на тема новото Renault Clio

В началото на март бе даден старт на шестото издание на инициативата Рено Нисан България Мастър в България. Темата този път е свързана с дигиталните комуникации и с новото поколение на Renault Clio. Конкурсът дава възможност на най-добрите участници не само да представят, но и да реализират в реална бизнес среда своята идея.

Поканени са студентите от всички университети в страната. Младите хора трябва да разкажат по атрактивен начин за Renault Clio, вдъхновени от предшественика му - електрическият концептуален модел. Трябва да заинтригуват хората. Студентите, чиято идея бъде оценена за най-успешна, ще имат възможността да я реализират, в рамките на стаж, с екипа на Рено Нисан България през настоящата година.

Другата новост в конкурса, в който младите споделят идеите си от 2007 година насам, е различният формат. Писмените разработки и презентации са заменени с кратко филмче, което да представя самата идея. В унисон с модерните и достъпни начини на комуникация видеото е това, което участниците трябва да представят на журито.

Студентите, желаещи да се включат в това предизвикателство, могат да се регистрират на сайта на Мастър Инициатива www.imam-idea.com до 31ви март 2012. Там ще намерят подробна информация за условията на конкурса – тема, регламент и насоки.