fbpx Студентите ще се срещнат с реалния бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Студентите ще се срещнат с реалния бизнес

На 28, 29 и 30-ти март в София ще е домакин на осмото издание на най-популярния студентски бизнес форум в България – „Бизнесът в действие”. Събитието събира ежегодно стотици студенти, срещайки ги с представители на водещи български компании. Инициативата е както за студенти, така и за наскоро завършили, които искат да тестват уменията си и да открият възможности за кариерно развитие. Форумът включва бизнес симулации, обучения, дискусии, презентации.

Участие тази година ще вземат едни от най-големите компании на българския пазар: Ernst&Young (E&Y), PWC, Balkanika Energy, Hilti, IBM, FiBank, Kaven Orbico, Метрореклама, JTI, William Hill и Ficosota Syntez. На 24ти март, дни преди началото на Бизнесът в действие ще се проведе панаир на компаниите, където всяка от компаниите-участници ще се представи с информационен щанд във фоайето на УНСС. Самото събитие ще се проведе на територията на УНСС, Американски университет и Суит хотел София.Желаещите да се включат в „Бизнесът в действие” 2014 могат да го направят като се регистрират: www.bip.aiesec.bg. Крайният срок за кандидатстване е 24 март.

Регистрация е напълно безплатна. Събитието се организира от международната студентска организация AIESEC, която вече повече от 20 години се стреми да развива лидерския потенциал у младите в България.