fbpx Suzuki представи V-Strom 650XT abs | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Първи мото салон 2015

Suzuki представи V-Strom 650XT abs

етикети

Основният акцент на Suzuki по време на мото салона е новият V-Strom 650XT abs, който е връх в 12-годишния опит на производителя в разработването на моделите в групата на Sport Enduro Tourer.

Като дизайн машината предлага изключително атрактивна визия, която има и своята перфектна функционалност – високо предпазно стъкло, което защитава шофьора, V-oбразен клюн, който придава на модела характерен силует и максимално ограничава възможността от удари по фаровете, изключително комфортно седло, мултифункционален дисплей, който подава най-важната информация за състоянието на мотоциклета към шофьора и забележителните алуминиеви джанти със спици, които освен, че привличат погледите, предлагат още по-голямо удоволствие при каране извън асфалтираната магистрала.

Новият Suzuki V-Strom 650XT abs е с 645 см3 V-образен двуцилиндров четиритактов двигател, мощност от 69 к.с.и въртящ момент 60 Nm този мотор ще ви позволи да избягате към свободата, при това без да ви струва скъпо, поради забележително ниския си разход на гориво. Той има изключително лека алуминиева рама, която допълнена от мощния двигател гарантира перфектно поведение на машината при всякакви условия.

Аксесоарите са безкрайни - централен и странични куфари за багаж, туристически предпазно стъкло, централна стойка, ролбар, предпазители за ръкохватки и верига, LED фар за мъгла, нагреваеми ръкохватки, алуминиев предпазител за картера, 12-волтов изход и др. Моделът се предлага в 4 цвята, като показания на събитието мотоциклет беше в прекрасния МETALLIC TRITON BLUE. Цената започва от 6 890 лв.