fbpx Световна награда за българската ПР агенция United Partners | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Световна награда за българската ПР агенция United Partners

Българската ПР агениця United Partners спечели единствената награда за България от Golden World Awards, организирани от Международната PR асоциация – IPRA. Агенцията бе отличена в значимата категория „Най-добра международна PR кампания от агенция“ за работата по проекта EE MUSIC (Energy Efficient Music Culture) на церемония по награждаването, провела се в Доха, Катар. Това е първата награда в тази категория за агенция от Централна и Източна Европа в историята на престижните PR награди.

Българската агенция United Partners бе отличена за мащабната образователна кампания по призовия проект EE MUSIC. Нейната цел бе да информира организаторите на фестивали, концерти и други музикални събития в цяла Европа за отпечатъка, който те оставят върху околната среда и да им даде полезни инструменти за повишаване на енергийната ефективност и устойчивостта на техните събития. Проектът се осъществи с финансовата подкрепа на програмата “Интелигентна енергия – Европа“. За малко повече от три години в неговите рамки бяха реализирани резултати в ключови държави като Австрия, Франция, Германия, Холандия, Португалия, Румъния, Испания, Великобритания и други. В него участие взеха музиканти, DJ артисти, енергийни експерти, както и организатори на някои от най-големите фестивали в Европа, популярни със своята активна политика за опазване на екологичното равновесие.

За да приемат престижния плакет на гала вечерята присъстваха представители на United Partners, Метин Казак, посланик на България в Катар, джаз певицата Йълдъз Ибрахимова и пианистът Живко Петров.

„За мен е чест да подкрепям българските предприемачи в техните усилия да градят международен бизнес, да демонстрират професионализъм на световно ниво и да допринасят за изграждане на добрата репутация на България по света“, сподели Метин Казак.

На церемонията по награждаването в Доха, Катар, бяха връчени общо 56 награди на комуникационни агенции и вътрешни PR екипи от цял свят за различни аспекти на професионалните комуникации – корпоративни комуникации, продуктови кампании, CSR проекти, кризисни комуникации, комуникации в социалните мрежи.