fbpx Световна премиера на BMW X4 по време на автосалона в Женева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Световна премиера на BMW X4 по време на автосалона в Женева

Световна премиера на BMW X4 по време на автосалона в Женева

По време на Международното автомобилно изложение Женева 2018 BMW ще представи множество нови модели в различни автомобилни сегменти, както и актуални технологични иновации. Представянето е под знака на реализирането на стратегията NUMBER ONE > NEXT, с която BMW Group набляга на областите електрическа мобилност, дигитализация и автономно шофиране, както и на разширяването на гамата в луксозния сегмент и на семейството на BMW X моделите.

Световна премиера ще направи новото BMW X4, наследник на първото Sports Activity Coupé в премиум сегмента на средния клас, от което междувременно са продадени над 200 000 екземпляра по целия свят. Новото X4 подчертава индивидуалния си характер със значително повишената динамика на управлението, индивидуалния, подчертаващ спортния характер външен дизайн, още по-фината премиум атмосфера в интериора, както и най-модерните асистиращи системи и технологии за свързаност.

Първото BMW X2 прави своя европейски дебют. Компактното Sports Activity Coupé впечатлява с индивидуалния си дизайн и спортните динамични характеристики. Типичната за BMW X моделите здравина е комбинирана с елегантни линии и характерни детайли като допълнителните емблеми на BMW на задните колони, които преди бяха типични за класическите купета на BMW. Бензиновите и дизеловите двигатели от най-ново поколение, новата седемстепенна скоростна кутия Steptronic с два съединителя, респективно осемстепенна трансмисия Steptronic, както и интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive осигуряват ефективна радост от шофирането по всякакви терени. Освен това като опция се предлагат най-новите BMW ConnectedDrive Services и модерни асистиращи системи като BMW Head-Up дисплей за проектиране на важни за пътуването информации върху предното стъкло. 

Европейска премиер и за новото BMW i8 Роудстър. Ускорявайки за 4,6 сек. „летящият” двуместен автомобил въодушевява с индивидуалната интерпретация на дизайна, разработен за BMW i8. Оптимизираната високоволтова батерия позволява още по-често и по-дълго да се ползвате онези фази на задвижването, при които то се осигурява само от електромотора.
 

Facebook коментари