fbpx Световна премиера на напълно новия Subaru Impreza | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Световна премиера на напълно новия Subaru Impreza

Световна премиера на напълно новия Subaru Impreza

Subaru, представи напълно новия си модел Impreza (спецификации за Северна Америка) на 2016 New York International Auto Show. Петото поколение Impreza е първия стратегически важен автомобил за марката Subaru следващ новата визия на компанията - "Prominence 2020"*1. Този модел въвежда за първи път напълно обновената Глобална Платформа на Subaru, значително подобряваща здравината на автомобила. Impreza също предлага водеща безопасност при избягване на опасност и в случай на произшествие, както и по-отзивчиво поведение и подобрена возия.

Новата Глобална Платформа на Subaru, заедно с водещите технологии на Subaru като новоразработеният 2.0-литров Boxer двигател с директно впръскване, Symmetrical All-Wheel Drive и системата за подпомагане на водача EyeSight, представляват основата на новото поколение на автомобилите Subaru, важен напредък във водещата ценност на Subaru към своите клиенти “Удоволствие и Спокойствие”.

Impreza е първият произведен модел, който олицетворява новата философия на дизайна на Subaru DYNAMIC x SOLID. Автомобилът същевременно предлага подобрено вътрешно и външно изпълнение, водещо в класа си.

Компанията планира да премести производството на модела за Северна Америка от Япония в САЩ **, като първите автомобили се очакват в края на 2016 г.