fbpx Световна премиера за новият KOLEOS | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Световна премиера за новият KOLEOS

етикети

На Автомобилния салон в Пекин, Карлос Гон, Председател и главен изпълнителен директор на Groupe Renault, представи новия Renault KOLEOS, с напълно променен дизайн, който ще се продава на 80 пазара по света.

Новият KOLEOS излъчва мощно присъствие със своите мъжествени екстериорни линии, които го разграничават от конкурентите, и предлага изискан, комфортен интериор, с водещо в класа пространство в купето, включително 289 мм пространство за коленете на пътниците отзад. Сред характеристиките, изисквани от пазара, влизат волан с подгряване и лесно размразяване за страните със студен климат, както и въздушен филтър за неутрализиране на полени, прах и неприятни миризми.

Автомобилът предлага по-висока шофьорска позиция с отлична видимост. Сравнена с традиционен седан, позицията на водача в новия KOLEOS е разположена 150 мм по-високо, успокояваща характеристика, която е високо ценена от купувачите на SUV модели. Ръкохватките от двете страни на централната конзола са заети от света на офроуд машините, като едновременно с това насищат интериора със спортно усещане.

4х4-i технология за задвижване на четирите колела улеснява превключването между режимите 2WD, 4WD AUTO и 4WD LOCK. Трансмисията 4х4 на новия KOLEOS гарантира също така повишена безопасност и стабилност, като неутрализира недозавиването и презавиването, оптимизирайки сцеплението в трудни условия. Новият KOLEOS предлага и висока проходимост с пътния си просвет от 213 мм.

Новият KOLEOS идва с голям набор от системи и функции за подпомагане на управлението, всички от които могат да се контролират чрез таблета R-LINK 2.