fbpx Световна премиера за Opel Zafira Tourer Concept | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Световна премиера за Opel Zafira Tourer Concept

Световна премиера за Opel Zafira Tourer Concept

Opel Zafira Tourer Concept прави своя дебют на Автомобилното изложение в Женева (3 – 13 март). Този автомобил е един поглед към бъдещето поколение на Zafira. Концептуалният модел комбинира високо ниво на гъвкавост с усещане за лукс, а резултатът е идеално съчетание от функционалност и приятно усещане. Zafira Tourer Concept е един „луксозен салон на колела” със светъл, приветлив и висококачествен интериор, който предлага щедро пространство за пътниците отзад. Той пренася ценностите въплътени в Insignia – като стилна визия, високо качество и иновативни технологии – в сегмента на еднообемните автомобили и същевременно с това е още една изява на стилистичната философия на Opel.
В Zafira Tourer Concept инженерите на Opel са доразвили концепцията Flex7 за организация на интериора. Това пионерно решение, въплътено за първи път в Zafira, сега е по-усъвършенствано от всякога.
Третият ред може да бъде изцяло сгънат в пода. Изцяло автоматично само с едно натискане на бутон петместната конфигурация на интериора може да бъде трансформирана в четириместен салон, създаващ първокласно усещане.
Благодарение на гъвкавите, монтирани на стойки на гърба на предните седалки, таблетни компютри, пътниците на втория ред седалки могат да сърфират в интернет или да контролират функциите на мултимедийната система.