fbpx Световна премиера за "работния" Mitsubishi L200 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Световна премиера за "работния" Mitsubishi L200

етикети

Новия Mitsubishi L200 бе представен в Банкок, а продажбите в Тайланд стартират на 17 ноември. Петото поколение на модела с 40-годишна история и се произвежда в завода Laem Chabang, поддържан от Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd. (MMTh), производител и дистрибутор на MMC в страната.

Този автомобил е стратегически модел за марката, а представянето му в Тайланд ще бъде последвано от останалите азиатски пазари, както и в Океания, Близкия Изток, Европа, Африка и Латинска Америка. Новото поколение ще се предлага в около 150 страни по целия свят. Продажбите в Европа и България ще стартират през есента на 2019 г.

Новият L200  напълно въплъщава в себе си ключовата фраза – „Engineered Beyond Tough“ /“Повече от издръжлив“/. Компонентите, които го правят конкурентноспособен на пазара, са: по-агресивен дизайн, благодарение и на Dynamic Shield визията на предната решетка, която присъства и в останалите модели от гамата; подобрена 4WD система, която гарантира истинско off-road преживяване, и най-актуалните асистенти за активна и пасивна безопасност. На кратко, новият модел включва значителни подобрения по издръжливостта и надеждността, които да задоволят нуждите на бизнес клиентите, но и комфорт и стил за потребителите с лични автомобили.

Моделът идва с нов Off-road режим Super-Select и Easy-Select 4WD с 4 режима – чакъл, кал/сняг, пясък и скален терен (само в 4LLc). Когато е активиран, Off-road режимът едновременно регулира мощността на двигателя, трансмисията и спирачките, за да предотврати буксуване, затъване в кал/сняг и да подобри преминаването през всякакъв терен. Скоростта на автомобила се контролира електронно, за да подпомогне водача при прекалено стръмни или хлъзгави спускания по наклон.

Новият L200  запазва издръжливостта, надеждността и високото ниво на безопасност в кабината от настоящия модел, като включва и някои от водещите системи за сигурност: 

- Forward Collision Mitigation (FCM) – отчита превозни средства и пешеходци пред автомобила, за да предотврати сблъсък;

- Blind Spot Warning (BSW с LCA) – подпомага избягването на странични удари при смяна на лентите на движение, като отчита наличието на автомобил зад или в задната четвърт на пикапа и сигнализира на водача чрез аудио и визуален сигнал в съответното странично огледало;

- Rear Cross Traffic Alert (RCTA) – подпомага избягването на удари при връщане на заден ход;

-Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (UMS) – намалява риска от инциденти при неправилна употреба на педала на газта, особено при движение напред или назад в тесни пространства. Благодарение на Multi Around Monitor системата получавате изображение от птичи поглед на пространството около автомобила, както и сигнализация от сензорите за паркиране.