fbpx Светската нощ на Audi quattro | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Светската нощ на Audi quattro

Състезанията на Ханекам през предстоящия уикенд, са кулминация на FIS Световната купа по ски и същевременно подготовка за състезанията за Световното първенство по ски алпийски дисциплини, което стартира след седмица отново под патронажа на Ауди.
Спусканията на Щрайф, слаломът на Ганзелрнханг, супер гигантският слалом Щрайфалм са дисциплини, които качват адреналина на състезатели и зрители. Ауди е основен партньор на ски състезанията в Кицбюл през предстоящия уикенд, вече повече от едно десетилетие автомобилната марка представя технологията за перманентно задвижване на 4 колела quattro ®на атрактивния състезателен терен. Горещата точка на ски спорта през този уикенд e „Земя на куатро”.
Нощта на Ауди е светското събитие на спортното състезание, на което автомобилната марка ще посрещне своите гости в х-л „Цур Тене” . Audi Q7, A6 Avant и A8 дълга база ще бъдат моделите във ВИП флотата, всеки един от тях с технологията за перманентно задвижване quattro®. Расовият спортист Audi R8 Spyder ще приветства гостите на червения килим.
Избрани спортисти ще се осмелят да поставят нови рекорди на непознат терен, атлети от Олимпийската конфедерация на Германия и Олимпийския отбор на страната, представил Германия на игрите в Лондон, ще вземат участие в Ауди драйвинг експириенс. Златният медалист Андреас Куфнер, както и лекоатлетката Лили Шварцкопф, сребърна медалистка и Вьор Ото, сребърен медалист висок скок ще пробват своите умения за шофиране под инструктажа на опитни инстурктори на специално подготвена за целта снежна и ледена настилка