fbpx Свежи летни коктейли от EXTRA ZYTNIA | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Свежи летни коктейли от EXTRA ZYTNIA

Легендарната полска водка отбеляза началото на летния сезон с много със свежи коктейли и весело настроение. На терасата на актуалния клуб в сърцето на София – Culture Beat, гостите на Extra Zytnia Summer Party опитаха коктейли на основата на свежи плодови вкусове на диня, лайм, с доматен сок и още специални добавки. Разменната монета бяха усмивки и добро настроение. Дрескода бе бяло и червено в тон с цветовете на напитката.

Лятната кампания на Extra Zytnia ще обхване цялото Черноморие, като са планирани много забавления и игри с награди, които не са обвързани със закупуване на продукта. Extra Zytnia ще предизвиква усмивки и положителни емоции по време на горещия летен сезон!

По време на събитието бяха връчени ключовете на чисто новия мотопед Веспа, спечелен от щастливката Албена Генчева от гр.София, чиято регистрация в играта на Extra Zytnia беше изтеглена на томбола . За съжаление тя не можа да присъства, но за сметка на това изпрати от свое име нейна приятелка.

Членовете на Клуб Веспа България отбелязаха присъствие на партито, като всички те пристигнаха на своите Веспи. Мирослав Генчев, от Ауто Италия връчи чисто нова каска на Сузана Чакърова, чието име беше изтеглено на томбола , предназначена специално за членовете на клуба.