fbpx Takeaway.com с нова карта специално за служители и компании | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Takeaway.com с нова карта специално за служители и компании

Takeaway.com в сътрудничество с платформата за плащане Adyen – предлага нова алтернатива за заплащане с картата “Takeaway Pay Card”. С нея служителите вече могат да поръчват храна и напитки за сметка на компанията си във всеки ресторант, който приема MasterCard. Така компаниите не само могат да избегнат ненужните разходи, но и да ограничат разхищаването на храна от традиционните ресторанти - тип столова.

Новата разплащателна карта е допълнение към съществуващата програма за придобивки за служители. Компаниите могат да предложат на служителите си гъвкава разплащателна карта, която им позволява да плащат за храна или напитки както онлайн, така и офлайн. Картата може да се използва по всяко време във всеки от хилядите ресторанти, пекарни или вендинг машини за храна и напитки в България, които приемат MasterCard или Maestro. Без значение дали се поръчва храна от офиса, вкъщи или по време на обичайни екипни обяди навън.

С картата “Takeaway Pay Card” се плаща безпроблемно и без да се налага да се запазва и предава касовата бележка. Това допълнение към съществуващия бизнес план за хранене създава възможността компаниите да предлагат опцията на своите служители да се хранят от фирмен ресторант - навсякъде и по всяко време.

 „Тъй като хибридните работни места са новото нормално, ние доразвихме нашата услуга с Takeaway Pay в помощ на нашите бизнес клиенти. Независимо дали служителите им са вкъщи или на път, пътуват по работа или обичайно обядват навън; Takeaway Pay им предоставя  храна от всяко място и по всяко време на деня. По този начин компаниите все още могат да предложат на своите служители опцията да се хранят във “фирмен ресторант“, дори и при хибриден модел на работа.