fbpx ИН ТАЙМ - традицията винаги навреме! | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ИН ТАЙМ - традицията винаги навреме!

Бързате, неспокойни сте, че пратката ви няма да достигне навреме до клиента и ще изгубите неговото доверие. Става още по-притеснено и ето, че не ви достигат няколко часа, за да довършите професионално писмото си, да отпечатате поканата, да разпечатате финалния договор или да подготвите мострата за изпращане до вашия клиент. Не сте готови, а пратката вече трябва да бъде изпратена, за да пристигне в уговореното време и час. В последния момент се чудите какво да правите! Установявате, че са ви необходими още няколко часа, но не разполагате с тях! Очевидно няма да удържите на думата си и ще загубите доверието на вашия клиент! Това вече ще е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!!
Има РЕШЕНИЕ на този проблем!
Решението е куриерските услуги на ИН ТАЙМ! ИН ТАЙМ се грижи за изграждането на точни отношения с вашите партньори и затова ви предлага възможността сами да определяте деня и часа за доставка на вашите пратки.
С ИН ТАЙМ пестите време и пари ... и пратките ви пристигат винаги навреме! "Винаги навреме" е мотото на ИН ТАЙМ още от първия ден на нейното основаване. Вече 14 години фирмата е вярна на своите клиенти и доставя техните пратки винаги навреме!
"ИН ТАЙМ" ООД е основана на 23.10.1990 г. Тя започва работата си като агент на "United Parcel Service" ("UPS") - най-старата куриерска служба в света, поставила началото на този специфичен вид услуга. Това ползотворно сътрудничество дава възможност фирмата да доставя вашите лични и служебни пратки, писма, мостри, каталози, резервни части, уреди и апаратура, книги, предмети на изкуството до над 220 страни и територии в света. Всичко това - с помощта на 344 чартирани и още 231 самолета, собственост на "UPS". За вашите пратки се грижат 344 000 души във всички точки на планетата. Електронното проследяване, което е безплатна услуга, прави възможна ежеминутната проверка на пътя на всяка ваша пратка. Чрез него можете да проследите пратката, дори и 3-4 часа след заминаването и. Основно предимство на UPS е специфичната организация по освобождаване на пратките от митница. Още докато пратката е на борда на самолета, данните за нея пристигат по електронната мрежа до крайната дестинация. По този начин служителите от митницата са уведомени какъв вид пратка да очакват, така че преминаването и през митница да бъде максимално улеснено и ускорено.
ИН ТАЙМ предлага на своите клиенти и куриерски доставки до всяко населено място в България Изградената мрежа от общо 35 бюра
покрива изцяло територията на страната, като превозът на пратките се извършва със собствена мрежа по редовни вътрешни линии. Повече от 120 автомобила съставляват непрекъснато модернизиращия се автопарк на ИН ТАЙМ. В услуга на всички вас са 200 висококвалифицирани и компетентни служители, които са най-голямото богатство на ИН ТАЙМ и чиято прецизна работа гарантира навременното доставяне на всяка една пратка. Това позволява фирмата да ви предложи гама от няколко вида услуги с различно време на доставка.
Куриерските услуги на ИН ТАЙМ обхващат
доставка на вашите изключително спешни пратки до края на същия работен ден (Супер Експрес доставка); приоритетни доставки на спешни пратки до определен час, за които знаете с точност кога пратката ви ще бъде предадена на получателя (Експрес доставка); най-икономичния вариант за бърза доставка на пратките "от врата до врата" в срок от 1 до 2 работни дни до всяка точка на територията на България (Стандарт доставка), а за тези от вас, чиято работна седмица не приключва в петък, ИН ТАЙМ предоставя възможност за доставка на спешните пратки и в съботния ден до обяд (Съботна доставка).
Съвременните комуникации за проследяване движението на пратките дават
възможност за перфектна организация и отчитане на доставките
Наличието на самостоятелен склад с площ от 2000 кв.м. и модерната линия за сортиране и електронна обработка на всички куриерски пратки повишават сигурността при манипулацията и транспорта. Удобните и надеждни фирмени опаковки разрешават проблемите ви с опаковането на пратките и повишават сигурността на съдържанието им по време на транспорта.
С цел да предостави по-високо качество на обслужването и по-голямо удобство на клиентите, ИН ТАЙМ обнови фирмената си страница в интернет на адрес: www.intime.bg, предоставяйки възможността сами да изберете типа
доставка, за да определите за колко време ще пристигне тя и колко ще струва и да я заявите он-лайн! Чрез интернет страницата можете да се свържете он-лайн и оф-лайн с най-близкия до вас офис на фирмата. Тези от вас, които намерят една минута свободно време до 30.07.2004 г., могат да се регистрират във виртуалния фен клуб на ИН ТАЙМ за участие в он-лайн играта "Винаги навреме!" и да спечелят оригинален швейцарски часовник DOXA и множество награди.
В стремежа си да постига оптимална бързина и точност при доставките, ИН ТАЙМ продължава да подобрява своята логистика, да инвестира в човешкия си ресурс и да търси нови технологични решения за своя бизнес, за да продължи да доставя вашите пратки "Винаги навреме!"