fbpx Тази Коледа с ... Илияна Захариева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Тази Коледа с ... Илияна Захариева

Илияна Захариева е директор „Корпоративни комуникации“ на А1 България. През отиващата си година много пъти сме писали за новостите около телекома, за социалните и безвъзмезни кампании в пандемичната обстановка. Днес обаче помолихме Илияна за нейното предколедно послание специално за читателите ни. Ето какво сподели тя, заедно със специален предколеден кадър:

В края на тази необичайна година предпочитам да се фокусирам върху хубавите неща, които успяхме да постигнем – даренията на А1 в подкрепа на здравните заведения за справяне с КОВИД-19 и кампанията ни за дигитална солидарност, с която помагаме на клиентите да преминат по-лесно през социалната дистанция, като предоставяме редица услуги безплатно. Най-голямото събитие на 2020-а година, обаче, което ще окаже дългосрочно позитивно влияние на потребителите, бизнеса и обществото, е, че А1 стартира първата истинска 5G мрежа в България.

Мисля, че е крайно време да се усмихнем. Въпреки всички професионални трудности и лични болки, Коледа е време за топлина, спокойствие и радост с близките ни хора. Последните дни на годината са време за равносметка, но и презареждане с нови идеи, които в новата година да превърнем в планове и реални резултати.

И на себе си, и на читателите на „Твоят бизнес“ пожелавам на първо място здраве. Новата година ще започне отново необичайно, за да не казвам трудно, но съм сигурна, че добрите идеи, духът на предприемачеството и неуморната работа са начинът да се справим. Затова пожелавам светли празнични дни и много нови планове за 2021 година.