fbpx Тази Коледа с... Максим Бехар | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Тази Коледа с... Максим Бехар

Максим Бехар е от честите автори на списанието и смеем да твърдим, че в листата на приятелите ни. Той е главен изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc. и един от гурутата в ПР бизнеса у нас, признат и в света. Помолихме го да погледне назад в тази година и напред към Коледа. Ето какво сподели той:

„2020-та е най-необичайната и нестандартна година в живота ми. Какъв леден души за отрезвяване само, и то не един, и от всички посоки! Wow! Научих се на стотици нови неща и най-важното от тях е: бъди прагматик, какво и да правиш от тук нататък. Срещнах нови приятели, повечето от тях дори не съм виждал на живо, нямах чак толкова много разочарования, като изключи това, че коронавирусът ми отне много близки приятели... И това никак не е малко! 

В предстоящите дни искам да имаме повече радости от малките неща и по-малко страхове от големите. Коледа в някакъв смисъл е прераждане, започване на нещо ново, старт на нов живот... Искам да сме много здрави, много щастливи и да опитваме повече непознати неща, за да не ни минава животът напразно. Да бъдем смели, да взимаме бързи решения, да сме наясно кой какво очаква от нас и ако не можем да се справим, да му го кажем. 

Искам да пожелая никога да не забравяме класическите ценности - честност, почтеност и много, много труд, за да постигнем нещо значимо. И - естествено - да сме здрави и бързо да забравим за трудната и необичайна 2020-та".