fbpx Третото издание на Volkswagen Club Fest 2012 събра хиляди фенове | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Третото издание на Volkswagen Club Fest 2012 събра хиляди фенове

Третото издание на Volkswagen Club Fest 2012 събра хиляди фенове

етикети

Третото поредно издание на Volkswagen Club Fest 2012 се състоя на 10. и 11. март в София и събра над 6000 привърженици на марката. Изложението бе организирано от най-голeмия автомобилен клуб в страната – Клуб на привържениците на Volkswagen в България. Основен партньор и съорганизатор на изданието бе официалният вносител на Volkswagen в България – Порше БГ ЕООД, който съдейства за представяне на премиерните за България автомобили: градският up!, Beetle, спортния Golf GTI, Volkswagen CC, луксозния Phaeton Long, както и още 8 леки и лекотоварни модела на немската марка.

Допълнителен акцент на Volkswagen Club Fest беше и специалната фотоизложба, представяща историята на Beetle с уникални архивни снимки, любезно предоставени от отдел Volkswagen Chronik на Volkswagen AG. Ексклузивните кадри се показват за първи път пред българска публика. Част от изложбата са снимки от най-ранната история на легендарната Костенурка, архивни кадри от създаването на първия завод на Volkswagen, първото документирано копие на логото, както и емблематични реклами на марката. Тематичната изложба бе допълнена и от своеобразен „Музей на Костенурката” с реставрирани модели Beetle от 50-те, 60-те, 70-те, 80-те, 90-те и 2000 г.