fbpx Търговската ни служба в Турция с отличие | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Търговската ни служба в Турция с отличие

Търговската ни служба в Турция с отличие

Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в Турция е тазгодишният носител на приза на БТПП. Отличието бе връчено от министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев.
На второ място в годишната класация е СТИВ Корея, а на трето – СТИВ Грузия. В класацията са номинирани още службите по търговско-икономически въпроси в Индия, Швейцария и Азербайджан. За много близки до техните резултати в работата бяха споменати още службите по търговско-икономически въпроси във Великобритания, Германия и САЩ. В класацията не са участвали СТИВ Китай, Русия и Румъния, които вече са печелили приза предишни години.

За четвърта поредна година членовете на БТПП отличават най-добрите служби по търговско-икономически въпроси, работили най-активно с българския бизнес и съдействали в най-голяма степен за увеличаване на инвестициите и износа и привлекли най-много туристи от съответната държава в България. Критериите и подходът за номиниране и награждаване са утвърдени съвместно от БТПП и Министерството на икономиката и енергетиката, а водеща роля за спечелване на състезанието има оценката на бизнеса.

Годишните награди на БТПП са израз на признанието на фирмите за постигнатите резултати в работата на СТИВ и неговата оценка за ефективността на икономическите служби. В годишното допитване на БТПП през тази година бизнесът е дал два пъти повече отлични оценки за контактите си със СТИВ, стана ясно по време на награждаването.

facebook коментари