fbpx Търговската палата в Ямбол на 20 години | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Търговската палата в Ямбол на 20 години

Ямболската Търговско-промишлена палата отбеляза 20-годишен юбилей под мотото „Постигнато е много, предстои още – заедно да отбележим успехите” с поредица от делови събития. В организираните форуми пристигнаха над 150 гости от страната и чужбина.
От името на БТПП Цветан Симеонов връчи грамота и почетен знак, изтъквайки приноса на тази организация към развитието на икономиката на страната, осъществяването на многобройни и полезни за бизнеса трансгранични връзки и взаимоотношения, за огромния финансов ресурс привлечен по европейски проекти в полза на регионалния бизнес и за ръста в дейността на Ямболската палата през последните няколко години в пъти а не в проценти. 
Ямболската търговско-промишлена палата удостои със специална награда за партньорство и специален плакет „За особено успешно партньорство в подкрепа на бизнеса и развитие на бизнес-средата” общо 46 институции, общини, фирми членове на палатата, партньори от Европейски мрежи, сродни бизнес организации и партньори от чужбина. Плакетите бяха връчени на специална церемония по случай 20-годишнината на палатата. 
 
В рамките на тържествата в Ямбол се проведе също и координационна среща на представителите на българската мрежа Enterprise Europe Network – EEN – България с акценти за развитието на иновациите в българските предприятия и продукти, както и планиране дейността на тази мрежа през следващата година и новия Европейски програмен период 2014 – 2020 година.