fbpx Тръгва зелен автобус до Витоша | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Тръгва зелен автобус до Витоша

За трета поредна година стартира безплатната автобусна Зелена линия „Витоша“, организирана и финансирана от Лидл България. В рамките на изминалите две години столичани проявиха изключително висок интерес към ползването на транспорта, за да прекарат уикендите в полите на Витоша. В отговор на този интерес, тази година, компанията осигурява и един допълнителен автобус, който ще тръгва в 8.00 ч. от началната точка стадион „Васил Левски”.

През изминалите две години Зелена линия „Витоша” е превозила над 15 000 души.
Зелена линия „Витоша” е автобусна линия ще превозва безплатно жителите и гостите на столицата в отсечката от стадион „Васил Левски” до „Златните мостове” през уикендите и празничните дни в периода 15 юни - 30 септември 2013 г. От стадион „Васил Левски” ще тръгват три автобуса, съответно в 8.00, 9.00 и 10.00 часа. В обратната посока от „Златните мостове“ автобусите ще тръгват в 16.00, 17.00 и 18.00 часа. Освен началната и крайната спирка е осигурена една междинна спирка - на „Дендрариума”.
През настоящата година столичани ще се радват и на изцяло нов дизайн на автобуса, който е в унисон с природата и положителните емоции, които са неразделна част от разходката в планината.
Желаещите могат да се възползват от безплатната автобусна линия още тази събота /22 юни/.