fbpx Три безплатни книги по бизнес от практиката за ученици | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Три безплатни книги по бизнес от практиката за ученици

Водеща снимка
Да

Три безплатни книги по бизнес от практиката за ученици

Трима родители, които се занимават професионално с бизнес обучения и консултации, се събират, за да подарят на всеки един ученик от гимназиален етап на обучение (8-12 клас) по едно копие в дигитален формат от техните три книги. 

„Надяваме се с помощта на тези три книги да успеем да мотивираме, да вдъхновим или дори да подготвим младите хора за това, което ги очаква след завършването на тяхното обучение в училище“, споделят авторите.

Кои са авторите?

Калоян Кирилов - „Стартъп в БГ – втора част“

Класическия път, когато един човек завърши своето образование, е да започне своята кариера като служител. Но има и друга възможност - да развие свой собствен проект. Тази книга разказва историите на 12 български стартъпа, включително една компания, която е стартирана от ученици в 11 клас.

Кристина Кръчева - „Бизнес етикет“

Малко е да се каже, че светът на бизнеса е сложен и изпълнен с неотменими изисквания и правила – истината е, че и в джунглата вероятно ще сте в по-безопасна среда. Тази книга е най-мощното познато оръжие за оцеляване и просперитет в света на корпорациите: там, където ще градите професионалното си бъдеще. Бизнес етикетът ще научи на правилата на играта, без които успехът е невъзможен.

Стойне Василев - Финансовата грамотност – умението на 21 век.

„Книгата ще ти помогне да внесеш ред в твоите финанси, ще разбереш какво те е спирало да постигнеш успех досега, ще започнеш да изготвяш месечен бюджет, ще спестяваш част от своя доход, ще придобиеш полезни навици за твоите пари, ще разбереш колко всъщност е твоето богатство, ще започнеш да купуваш повече активи (а не пасиви), ще направиш първите крачки в инвестирането, ще разбереш как да избираш най-подходящите финансови продукти за теб и още много други неща“, споделя авторът. 

Повече за авторите, както и за Google онлайн поръчка на книгите, може да прочете ТУК