fbpx Три безплатни книги по бизнес от практиката за ученици | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Три безплатни книги по бизнес от практиката за ученици

Трима родители, които се занимават професионално с бизнес обучения и консултации, се събират, за да подарят на всеки един ученик от гимназиален етап на обучение (8-12 клас) по едно копие в дигитален формат от техните три книги. 

„Надяваме се с помощта на тези три книги да успеем да мотивираме, да вдъхновим или дори да подготвим младите хора за това, което ги очаква след завършването на тяхното обучение в училище“, споделят авторите.

Кои са авторите?

Калоян Кирилов - „Стартъп в БГ – втора част“

Класическия път, когато един човек завърши своето образование, е да започне своята кариера като служител. Но има и друга възможност - да развие свой собствен проект. Тази книга разказва историите на 12 български стартъпа, включително една компания, която е стартирана от ученици в 11 клас.

Кристина Кръчева - „Бизнес етикет“

Малко е да се каже, че светът на бизнеса е сложен и изпълнен с неотменими изисквания и правила – истината е, че и в джунглата вероятно ще сте в по-безопасна среда. Тази книга е най-мощното познато оръжие за оцеляване и просперитет в света на корпорациите: там, където ще градите професионалното си бъдеще. Бизнес етикетът ще научи на правилата на играта, без които успехът е невъзможен.

Стойне Василев - Финансовата грамотност – умението на 21 век.

„Книгата ще ти помогне да внесеш ред в твоите финанси, ще разбереш какво те е спирало да постигнеш успех досега, ще започнеш да изготвяш месечен бюджет, ще спестяваш част от своя доход, ще придобиеш полезни навици за твоите пари, ще разбереш колко всъщност е твоето богатство, ще започнеш да купуваш повече активи (а не пасиви), ще направиш първите крачки в инвестирането, ще разбереш как да избираш най-подходящите финансови продукти за теб и още много други неща“, споделя авторът. 

Повече за авторите, както и за Google онлайн поръчка на книгите, може да прочете ТУК