fbpx Тръпката при смартфон любовта е по-голяма | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Тръпката при смартфон любовта е по-голяма

Любовта съществува от началото на човешката цивилизация. Но смартфоните са в състояние да й придадат напълно ново измерение. Според проучване на Huawei 72% процента от българите споделят, че след ново запознанство разменят телефонния си номер с човека отсреща, а 54% изпращат веднага покана в социалните мрежи, за да продължат комуникацията.

При среща между двама души, които се харесват, целувката за лека нощ не поставя края на срещата - тя продължава чрез комуникация с телефоните! 62% от анкетираните българи, посочват, че са флиртували с текстови съобщения. 39% от българите заявяват, че изпращат съобщение „Обичам те“ чрез своя телефон, а 36% изпращат емотикони като например целувка, сърце и други. Всички тези съобщения позволяват на партньора ни да знае, че мислим за нея или него през целия ден.

Телефоните ни помагат да поддържаме връзка със семейството и приятелите си, да оставаме близо до тях чрез текстови съобщения и обаждания. 87% от българите изпращат обяснение в любов към своите любими хора с текстово съобщение или съобщение в социалните мрежи чрез своя телефон.

Нашите телефони изпращат нотификации със сърдечни съобщения, известия от любимия човек, които ни карат да се чувстваме обичани и специални. 66% от българите са убедени, че съобщенията са най-добрият начин за изграждане на романтика. Тръпката от изчакването на хартиено любовно писмо днес е заменена с емоцията при звука за получено ново съобщение. Телефонните обаждания са преодолели пространството между реално време и времето на изчакване. 67% от българите, имащи връзка от разстояние със своята половинка, казват, че най-добрият начин, за да поддържат своите отношения, е с помощта на текстови съобщения през своя телефон.

Често влюбените двойки се наричат с галени имена или си измислят прякори. Това се потвърждава и от проучването. В България 28% от хората са записали в телефона си своята половинка със специален прякор или „никнейм“.

Е, сега и вие може да изпратите съобщение на любимия човек, не е късно:)