Търсете новия летен хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС!

Въпреки съмнителните за едно истински лято температури, ние започнахме лятото с горещи теми в новия хартиен брой „сезон Лято 2011”, чиято тема е „Модерни времена”. Колко сме израстнали от времето на завиването на ръка на всяка гайка? Разбира се, много! Но и проблемите за решаване днес са много. Скоростите, с които сме принудени да вървим напред, понякога са по-бързи от нашите познания и затова сме принудени понякога да се учим в движение.

В новия брой сме представили Факторите във фирменото управление водещи до увеличаване на конкурентоспособността на бизнеса, на основата национално бизнес проучване.
Друга тема е сак фирмата сама да си осигури инвестиционен капитал и как да направи инвестиционна оценка.
Ако сте малка фирма ще научите как да напривите финансов анализ, така че разберете печелившо ли ще е вашето бизнес начинание?

За нотариалните практики и проблемите, които създават също сме отделили място
Разбира се, човешките ресурси са основата на всеки бизнес. Колко и да е странно днес има работа, но няма хора, споделят нашите автори. И същото защо къде има място за таланти?
Заедно с това сме представили някои основни правила за осигуряване на безопасност и здраве при работата във фирмата.

Не сме пропуснали и модерните технологии, като внедряване на ERP системи и защо вече са по-достъпни за много компании, както и новости около защитата на фирмения сайт.
Маркетингът е другата страна от живота на една компания – специалистите разказват как да изградите вашия дигитален маркетинг, как да маркетирате в антимаркетингово време и защо да не заравяте главата в пясъка.

Някрая ще прочетете за големите игри на Кадафи и петролът на Либия.

Това са само част от темите – останалото ще откриете сами в книжното тяло. Приятно четене!

Facebook comments