Търсят се КСО проекти

Търсят се КСО проекти

Българският форум на бизнес лидерите по традиция отличава подкрепата, която компаниите в България оказват на различни социални каузи, със своите Награди за отговорен бизнес. Призовете за 2013 г. ще бъдат връчени за 11-та поредна година, а набирането на проекти започна. Кандидатствайте сега, за да научат още повече хора за реализираната от вас кампания, а защо не – и за да спечелите!

Категориите, в които се състезават компаниите, са: „Инвеститор в обществото”, „Инвеститор в околната среда”, „Инвеститор в човешкия капитал”, „Инвеститор в образованието”, „Маркетинг, свързан с кауза”, "Цялостна социално отговорна политика на малко и средно предприятие", както и специалната награда Еngage за ангажираност на служителите в КСО проекти, присъждана от Международния форум на бизнес лидерите. Победителят в категорията „Инвеститор в околната среда” участва и в Европейските бизнес награди за околна среда 2014.

За Годишните награди за отговорен бизнес могат да кандидатстват компании от цялата страна независимо дали са членове на Форума или не. Екипът на Форума е на линия за пълно съдействие при попълването на документите за участие.

Крайният срок за подаване на номинации е 13 януари 2014 г.

Журито на наградите на БФБЛ се състои от изтъкнати личности и утвърдени специалисти от 12 независими институции, което гарантира безпристрастна и обективна оценка на всеки номиниран проект.

Носителите на Наградите за отговорен бизнес 2013  ще бъдат обявени на церемония на 25 февруари 2014 г. в присъствието на официални лица, представители на бизнеса и медии.

Стремежът на БФБЛ е добрите практики да служат като пример за бизнеса в България, а корпоративната социална отговорност (КСО) да се превърне в част от дългосрочната бизнес стратегия на компаниите у нас. Нека заедно докажем, че тя е печеливша.

За повече информацияwww.bblf.bg/registration.php

Facebook коментари