fbpx TRUCK EXPO 2018 събира най-новите камиони | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

TRUCK EXPO 2018 събира най-новите камиони

На международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2018, което ще се проведе от 7-ми до 9-ти юни на летище „Лесново“, ще видим най-новите модели камиони, автобуси и специализирани машини на DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS.

Разбирането как шофьорите използват интериора, оборудван с последните технологии и удобства, е от ключово значение за развитието на бъдещата среда за шофиране и… живеене. В поредица от публикации ще Ви запознаем с най-впечатляващите машини, които ще бъдат показани на изложението. Започваме с един от флагманите в областта на комфорта – SCANIA, която ще покаже просторна кабина с равен под, повече място за багаж, ергономичност, системи за свързаност и отличен обзор от мястото на водача за камионите от S-серията си (S 500, S 450 и S 650). Компанията все повече залага на поръчкови, вместо на стандартни решения, което ще видим в новата им R-серия и в гамата XТ. Инженерите и дизайнерите в сектора вече искат да проучат и разберат всички различни ситуации и условия, в които работят превозните средства и техните водачи, за да създадат точно този камион, автобус или самосвал, който им е нужен. Такъв е и един от безспорните фаворити на TRUCK EXPO 2018 - функционалният SCANIA R 450, който тази година спечели престижния 1000-точков сравнителен тест в Германия за камиони от горния среден клас.     

TRUCK EXPO 2018 ще се проведе от 7-ми до 9-ти юни на откритите изложбени площи на летище „Лесново“. За втора поредна година редом до тежкотоварните автомобили ще бъдат представени и лекотоварните машини на FORD, ISUZU,  MITSUBISHI, PEUGEOT, VOLKSWAGEN, както и производителите на ремаркета и полуремаркета, сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.