fbpx TRUCK EXPO 2023 отваря врати на 8-ми юни | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

TRUCK EXPO 2023 отваря врати на 8-ми юни

400 млрд. долара за последните 10 години бяха насочени към новите концепции за електрическа, свързана, автономна и споделена мобилност. 100 млрд. от тях отидоха конкретно за електрифицирането, свързаността и технологиите за автономно управление само през последните 24 месеца. Докъде e стигнала индустрията на модерния транспорт ще покаже TRUCK EXPO 2023 – от 8-ми до 10-ти юни в Пловдив, на територията на Международния панаир.

Какво ще може да се види на експото? DAF ще представи част от новата си гама тежкотоварни Construction автомобили, проектирани за работа в тежки условия. Иновативни кабини, оптимизирана силова линия, off – road пакет и много други полезни функции ще изненадат професионалистите, а за масовата публика ще бъдат истинска атракция.

MAN също вече разполага с 360-градусово виждане през система с камери, вместо конвенционалната система с огледала за следене на пространството около автомобила. Премиерата за България ще направи и последното поколение силово предаване на MAN Truck, което дава още по-добра горивна икономичност.

TOYOTA Prоace Family дебютира за българският пазар с пълна гама модели с напълно електрическо задвижване. Всички те се предлагат и с конвенционални двигатели на дизел и бензин, но само помислете за свободата да правиш бизнес с нулеви емисии, при това на 3 пъти по-ниска цена за придвижване, в сравнение с конвенционален двигател (при зареждане от локален източник)!

Премиерното за страната ни ще бъде представено полуремарке KRONE Cool Liner с хладилен агрегат Celsineo. 

Ще може да се види и самосвалното полуремарке SCHMITZ CARGOBULL SKI 24 SL 7.2 за превоз на инертни материали и скална маса, оборудвано с ново поколение шаси, оптимизиран самосвален кош и увеличен полезен товар. Моделът беше представен за първи път на специално събитие по повод 25-годишнината на завода в Гота, Германия.