fbpx Удължен срок за подаване на кандидатури за финансиране на НПО проекти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Удължен срок за подаване на кандидатури за финансиране на НПО проекти

 

До 10-ти октомври 2019 г. неправителствените организации могат да представят проектните си идеи в полето на образованието, здравеопазването и екологията за финансиране от Обществения борд на TELUS International. Традиционно, проектите, които ще бъдат гласувани за финансиране, трябва да са насочени към областите - образование, здравеопазване и опазване на околната среда.

Общото финансиране е в размер на 61 000 лв. До момента на предишни две заседания през годината бордът е разпределил 108 000 лв. между 18 проекта. 
Максималната стойност на  финансова подкрепа, която може да бъде отпусната на одобрен проект от неправителствена организация е в размер до 7500 лева.
От своето създаване през 2015 г. до момента Общественият борд на TELUS International в България е финансирал над 80 проекта на обща стойност над 600 000 лева. Дейността на Обществения борд е част от политиката на корпоративна социална отговорност на компанията, чиято водеща философия е „да даваме, там където живеем“.

В България Общественият борд е основан през 2015 г. и е съставен от доказани и обществено признати професионалисти и филантропи, както и от членове на висшия мениджмънт на  TELUS International Europe.