fbpx Ултратънките устройства ще чуват и виждат | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ултратънките устройства ще чуват и виждат

Следващата вълна Ultrabook™ устройства с 3-то поколение Intel® Core™ процесори са по-отзивчиви и предлагат усъвършенствана сигурност в голям избор от дизайни. Това бе представено в Тайван по време на изложението COMPUTEX. Новото поколение процесори предоставят до два пъти медиа и графична производителност, в сравнение с предишното поколение, дълъг живот на батерията и предлагат по-голям избор от стилни, тънки дизайни.

Тази нова вълна от Ultrabook устройства се „събужда“ мигновено, което означава, че системите ще преминават от състояние на хибернация до режим на активност за по-малко от 7 секунди и бързо ще стартират приложенията. Intel® Smart Connect Technology помага да се актуализират автоматично мейлите и социалните мрежи, дори когато ултрабукът е в спящ режим, и по този начин запазват мощността и живота на батерията.

Днес сигурността става все по-важна и за предпазване данните и лична информация, следващата вълна от Ultrabook системи е оборудвана с усъвършенствани характеристики за сигурност, включително Intel® Anti-Theft technology, която позволява на потребителите автоматично да деактивират системата, ако е изгубена, или открадната. Заедно с това

За да се осигури безопасност за идентичността на хората, когато потребителите посещават своите любими уебсайтове и социални мрежи, те ще ги идентифицират и ще знаят, че това наистина са те.

Ultrabook сега навлиза също и при корпоративните технологии. Изградени с 3-тото поколение Intel® Core™ vPro™ процесорна платформа, тези Ultrabook устройства предоставят на бизнес организациите сигурността и производителността да използват компютърните технологии с увереност и в стилни и иновативни дизайни, които бизнесът желае.

По-късно тази година, Intel и индустрията ще продължат да развиват Ultrabook устройствата с добавянето на изживявания, базирани на тъч технологии. Intel вярва, че тъч възможностите са ключов компонент при и ще бъдат все по-важна за широк спектър от устройства.

Най-доброто от технологията на Intel за смартфони и таблети

Intel се ангажира с предоставяне на цялостно и сигурно изживяване със смартфоните, включително бързо сърфиране и изтегляне, високо ниво на работа с множество програми едновременно, блестяща камера, отлични графична и видео производителност с конкурентоспособен живот на батерията. Intel-базираните таблети ще разширят изживяванията със смартфони, като същевременно предлагат съвместимост с обширна библиотека от съществуващи приложения и устройства. Компанията има 20 дизайна, на базата на предстоящите 32nm Intel ® Atom ™ SoC, с кодово име "Clover Trail," проектирани за Microsoft * Windows * 8. Дали в slate, convertible или други иновативни дизайни, тези таблети ще бъдат в състояние да бъдат винаги включени, винаги свързани като същевременно са много тънки решения с цял ден живот на батерията.

Комбинацията от Windows 8 с Intel Inside е проектирана да даде на потребителите възможността да използват нови приложения, предлагани в бързия Windows 8 потребителски интерфейс, като също да поддържат настоящите Windows приложения, които хората знаят и използват днес.

Бъдещето предстои с излизането на Ultrabook устройства, които когато не са свързани към Интернет с помощта на глас бързо и лесно ще стартират приложения, ще ползват локални медийни файлове и ще работят с много приложения едновременно.