Устройствата за IoT ще изпреварят мобилните телефони

Устройствата за IoT ще изпреварят мобилните телефони

Мобилните мрежи, широколентовият достъп и облакът добиват все по-голяма значимост като ключови фактори за случващата се в момента дигитална трансформация на индустриите, на обществените услуги и градовете. Според Mobility Report на Ericsson, устройствата за Интернет на нещата (IoT) вече са на път да изпреварят мобилните телефони като най-голямата категория свързани устройства до 2018 г. Освен това, от 28-те милиарда устройства, които ще бъдат свързани до 2021г., близо 16 милиарда ще бъдат IoT устройства.

В този контекст, пътуващото изложение на Ericsson "Да превърнем идеите в реалност" има за цел да разгледа заедно с клиенти, партньори, иноватори и представители на държавните институции, бизнеса и ключовите технологии, осигуряващи дигиталната трансформация на доставчиците на услуги, както и на компании от други отрасли. Фокусът е върху дигитализацията, Интернет на нещата, облака, както и пътя към 5G и виртуализацията. Опитни и висококвалифицирани международни и местни експерти представят и демонстрират възможностите на най-новите технологии и сценарии на живо в София.

Вагелис Ангелинос, директор Продажби на Ericsson за Гърция, България, Кипър и Малта, и Country Manager за България, заяви: "Наистина съм развълнуван да бъда домакин на Ericsson Roadshow в София тази година, тъй като това е една отлична платформа за насърчаването на по-задълбочени разговори с нашите настоящи и бъдещи клиенти, партньори, иноватори и представители на държавните институции. Трябва заедно да разберем как най-добре можем да използваме ИКТ за постигането на дигиталната трансформация на индустриите в България, в полза на българския бизнес, на околната среда и обществото”

Пътуващото изложение на Ericsson “Да превърнем идеите в реалност” гостува в България между 24 и 26 октомври и ще бъде посетено от представители на държавните институции, операторите, представители на други индустрии, журналисти, както и местни служители на компанията. Всички те имат възможността да надзърнат в бъдещето и да влязат в изключително интересен диалог за това как да използваме новите технологии в подкрепа прогреса на българската икономика. 

Facebook коментари