fbpx Вече 100 хиляди клиенти се довериха на Jeep Avenger | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Вече 100 хиляди клиенти се довериха на Jeep Avenger

етикети

Вече 100 000 са клиентите на Jeep Avenger. Постигането на този крайъгълен камък може да се отдаде на въплъщението на Jeep Avenger като един от най-ефективните изрази на типичната свобода, свързана с марката Jeep. Този дух на „Свобода на избора“ подчертава централната роля на клиентите и техните нужди, като предлага широка гама от възможности за избор и е олицетворение на гамата от три двигателя, две трансмисии и скоро възможността за задвижване на четирите колела.

След представянето на първото напълно електрическо превозно средство, украсено с емблемата на Jeep, отбелязвайки значителна промяна към устойчивост, марката разшири гамата на Avenger с представянето на новия модел Avenger e-Hybrid. Това обогатяване на продуктовата линия предоставя на шофьорите гъвкав избор, който да задоволи техните предпочитания и изисквания.

С поглед напред, марката се готви да представи дългоочаквания Jeep Avenger 4xe до края на 2024 г., 

Надграждайки тези постижения, Jeep представи новия Avenger e-Hybrid, проектиран да бъде безпроблемен преход за клиентите към електрифицирания свят. Оборудван с усъвършенствана 48V хибридна система, Avenger e-Hybrid предоставя изживяване, подобно на пълно хибридно превозно средство. Задвижването включва двигател с вътрешно горене със 100 к.с., съчетан с електрически мотор с мощност 21 кВ, интегриран в шестстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Тази настройка включва 48V стартер с ремъчно задвижване, осигуряващ плавен преход към електрическо задвижване и допълнително намаляване на CO₂ емисиите. При ниски скорости електромоторът позволява напълно електрическо задвижване до един километър или до 50% от времето на движение в града.

Представянето на Jeep Avenger 4xe, чиито поръчки са планирани да започнат през четвъртото тримесечие на 2024 г., е важен крайъгълен камък за марката, представляващ голям напредък както в технологията, така и в дизайна. В центъра на тази настройка е мощна 48V хибридна система, включваща 1,2-литров турбо двигател, произвеждащ 136 к.с., допълнен от два електрически мотора с мощност от по 21 кВ отпред и отзад. Тази система, съчетана с шестстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител, позволява изцяло електрическо шофиране при ниски скорости чрез интегрирания електрически мотор. Автомобилът също така разполага с функция E-Boost в спортен режим, подобрявайки вълнуващата производителност, която ентусиастите на Jeep очакват.
Задвижването 4xe осигурява изключителна производителност, постигайки максимална мощ от 136 к.с. и максимална скорост от 194 км/ч.