fbpx Vivacom лансира нови Unlimited планове | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Vivacom лансира нови Unlimited планове

От днес Vivacom ще предлага 5 нови Unlimited тарифи с включени неограничени минути, мегабайти и SMS-и на атрактивни цени и с допълнителни придобивки за клиенти на фиксирани услуги, започващи от 18.99 лева. Всички планове имат включен достъп до 5G мрежата на Vivacom. 

„Изключително съм горд, че Vivacom е първият телеком, който предлага неограничени планове за всички потребители, във всички ценови категории, за първи път в България. Четири от тарифите имат включен достъп до мобилното приложение EON за ексклузивно висококачествено ТВ изживяване. Очакваме засилен интерес към плана Unlimited 100, който ще даде на нашите потребители всичко, от което имат нужда в един план – неограничени възможности за общуване, любимото видео съдържание в HD, безупречен стрийминг, безкраен браузинг в социалните врежи – и всичко това с високо качество и скорост“, каза Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

Unlimited плановете ще се предлагат на цени от 18.99 лева до 59.99 лева и всеки от тях осигурява пълна прозрачност и предвидимост на месечната сметка, като същевременно спестяват на потребителите пари от месечните фактури. Всички клиенти, в зависимост от своите нужди и потребление на мобилни данни, могат лесно да изберат най-подходящия за тях план, със скоростта, която им е необходима. 

  • Unlimited 2 се препоръчва за клиенти, които използват телефона си предимно за дълги разговори
  • Unlimited 10 е за потребители, които обичат да използват социални медии и да сърфират безкрайно.
  • Unlimited 100 дава на потребителите всичко необходимо в един план. Това е перфектната тарифа, предлагаща всичко необходимо на потребителите на мобилни услуги.
  • Unlimited 300 е най-подходящ за професионално ниво на игри и/или работа от разстояние.
  • Unlimited MAX позволява на клиентите да използват пълния потенциал на мрежата и устройството. 

Неограничените мобилни тарифи са валидни за всички частни и бизнес клиенти, сключили/преподписали договорите си.