fbpx VIVACOM Техническа Академия посрещна випуск 2014/2015 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

VIVACOM Техническа Академия посрещна випуск 2014/2015

VIVACOM Техническа Академия отпразнува пет години от създаването си и посрещна новия випуск студенти 2014/2015. Тържественото събитие се проведе във VIVACOM Art Hall, където 120 участници се събраха заедно с преподавателите си от VIVACOM и от ТУ - София, за да поставят началото на новата учебна година.

Завършването на Техническата академия на VIVACOM дава редица важни предимства на участниците. Техните кандидатури се разглеждат с приоритет за лятната стажантска програма на компанията; получават допълнителни точки при формирането на състезателния бал за магистратура във Факултета по телекомуникации и, не на последно място, придобиват нови знания и практически опит от утвърдени специалисти в областта. Статистиката сочи, че за последните четири години около 30% от участниците в академията са били на стаж в компанията, а 24% са назначени на работа във VIVACOM.

Проектът се провежда в ключови за развитието на студентите направления - Стратегия и развитие на телекомуникационни мрежи, Софтуерни продукти и бази данни, Управление на проекти, Технически английски език, Търговски решения и разработване на продукти и услуги, Правна рамка и регулация на телекомуникациите и Бизнес комуникации.

Техническата академия ще завърши в средата на 2015 година.