fbpx Владимир Пенков получи приза „Адвокат на годината“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Владимир Пенков получи приза „Адвокат на годината“

Владимир Пенков, председател и старши съдружник на „Пенков, Марков и Партньори“, получи приза „Адвокат на годината“. Отличието бе обявено на Националните правосъдни награди, които се провеждат за осма поредна година, като част от Благотворителния бал на юристите. Владимир Пенков получава престижната награда за втори път, което е признание за неговата репутация и успех, особено през последните 30 години.

„Разбира се, много съм щастлив от връчената ми за втори път награда „Адвокат на годината“ най-вече и заради това, че потвърждава положените от мен неспирни усилия не само за предоставянето на високоекспертна, ангажирана и навременна консултация, но и за изграждането на правна фирма с такива мотивирани и ангажирани колеги, на които всички клиенти  могат да разчитат. Страхотният ми екип и доволните клиенти са най-големият стимул в тази насока“, коментира Владимир Пенков, председател и старши съдружник на „Пенков, Марков и партньори“.

Владимир Пенков е утвърден специалист с дългогодишен опит в дружественото и търговско право, чуждестранните инвестиции, концесиите и обществените поръчки, конкурентното право. Той е участник в изготвянето на редица закони в областта на икономиката в страната и е носител на множество престижни награди и отличия от световни правни организации.

Благотворителният бал на юристите и Националните правосъдни награди се организират от Балканската медийна асоциация с подкрепата и помощта на Международния адвокатски съюз, адвокатските колегии от цялата страната, Камарата на нотариусите, Българска съдийска асоциация, Професионалната асоциация на медиаторите, Асоциация на жените адвокати, Асоциация на синдиците.