fbpx Volvo представи новото си комби V90 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Volvo представи новото си комби V90

етикети

Новото комби Volvo V90 беше представено в Стокхолм, Швеция. Това е третият автомобил, представен в топ серията 90 на Volvo, като всички те са изградени върху специално проектираната и напълно модулна платформа Scalable Product Architecture (SPA), разкрила редица нови възможности относно начините, по които автомобилите Volvo могат да бъдат проектирани, изграждани и оборудвани.

Новото V90 предоставя свръхмодерна полу-автономна технология на шофиране Pilot Assist, най-модерния пакет за безопасност като стандартно оборудване на пазара със засичане на големи животни и смекчаване на внезапното напускане на пътното платно заедно с водеща в класа свързаност, включително смартфон интеграция с Apple CarPlay.

Volvo Cars са работили неуморно и по динамиката на шофиране при новия модел, за да създадат напълно ново и изтънчено изживяване при шофиране, характеризиращо се с усещане за контрол и предвидимост.

„Ние имаме много силно предложение с V90. Нашата технология PowerPulse е предназначена да осигури чувствително подобрение в показателите на дизеловите ни двигатели, а бензиновият plug-in хибрид T8 Twin Engine предоставя около 410 к.с. и чист електрически пробег от около 50 км,“ каза д-р Петер Мертенс, Старши вицепрезидент по научноизследователската и развойна дейност на Volvo Car Group.