fbpx Все още има самолетни билети до някои любими европейски дестинации | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Все още има самолетни билети до някои любими европейски дестинации

Ако сте от хората, които с удоволствие биха прекарали коледните и новогодишни празници в чужбина, но все още се чудите къде точно, онлайн туристическа агенция eSKY.bg дава няколко предложения за интересни дестинации, до които можете да летите евтино.

Виена се оказва една от най-желаните от българите коледни дестинации. И неслучайно – през месец декември, австрийската столица е една истинска коледна приказка. Със забележителната си архитектура и впечатляваща празнична украса, градът наистина предлага незабравима коледна атмосфера. Можете да се насладите на пленителните дворци, музеи и многобройни други забележителности, а посещението на някой от коледните базари със сигурност ще повдигне настроението ви още повече.

Париж е мечта за всеки романтик по всяко време на годината. През декември, обаче, градът е наистина впечатляващ. Хиляди блещукащи елхички, създават невероятно романтична атмосфера, а една гореща целувка в студена вечер, в светлината на Айфеловата кула или осветените мостове над Сена, със сигурност е нещо, което никога няма да забравите.
Париж е изключително зрелищен и за децата, и в случай че решите да прекарате Коледа там, това несъмнено ще остави незабравими спомени у тях. Ако пък искате да се отдате на шопинг, забравете за големите модни къщи и се потопете в уникалната среда на коледните базари, които ще бъдат разположени по цялата дължина на Шампс Елизе. Разходете се и до голямата арка Дефанс (La Grande Arche de la Défense), за да се насладите на гледката, която се разкрива от това място към блестящия Париж.