fbpx Вторият ред седалки в BMW Серия 7 става първи ред на стадиона чрез приложението Bundesliga | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Вторият ред седалки в BMW Серия 7 става първи ред на стадиона чрез приложението Bundesliga

етикети

Клиентите вече могат да се насладят на съдържанието на приложението Bundesliga в автомобила върху BMW Theatre Screen. Това буквално превръща втория ред седалки в BMW Серия 7 в първия ред седалки на стадиона.

Големият 31,3-инчов панорамен дисплей предлага първокласно забавление с интегрирания Amazon Fire TV. Освен това съдържанията на Бундеслигата вече може да се предава поточно чрез BMW Bundesliga In-Car App, което е достъпно само в BMW Серия 7 на екрана на BMW Theatre във Fire TV App Store. Благодарение на 5G-съвместимата антенна система на автомобила, клиентите се възползват от възможно най-добрата скорост на стрийминг.

От съображения за безопасност съдържанието на Бундеслигата не може да се възпроизвежда на BMW Curved Display по време на шофиране. Но пътниците на задните седалки ще могат да гледат на BMW Theatre Screen и по време на движение. Приложението на Бундеслигата в колата предлага On-Demand съдържание, като например формати за акценти или данни от играта, както и индивидуално съдържание на живо, пригодено за гледане в автомобила.