fbpx Възможности за партньорство във фармацевтичния сектор между България и Китай | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Възможности за партньорство във фармацевтичния сектор между България и Китай

Бизнес форум „България – Китай - търговия и сътрудничество в областта на фармацевтичните и медицински изделия” ще се проведе на 17 септември 2013 /вторник/ в БТПП от 9:30 часа. Събитието се организира съвместно с Търговската камара за внос и износ на лекарства и здравни продукти и Посолството на Китайска Народна Република в България. 
16 големи компании във фармацевтичния сектор ще посетят страната. Организирането на подобен форум дава голяма и рядка възможност за българските производители и търговци на лекарства да осъществят контакт с един изключително голям пазар, какъвто е китайският.
Китайската делегацията ще бъде водена от представители на Министерството на търговията, Министерството на промишлеността и информационните технологии в Китай и Търговската камара за внос и износ на лекарства и здравни продукти. В нея ще се включат бизнесмени от следните сектори: фармацевтични продукти и медицинско оборудване. Целта на форума е да улесни информационния обмен и възможността за разширяване на сътрудничеството между България и Китай в сферата на производството, технологичния обмен и търговия с фармацевтични продукти и медицински изделия. Участието във форума е безплатно.