fbpx Windows Phone 7 вече и в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Windows Phone 7 вече и в България

Дни след световната премиера на най-новата платформа на Microsoft - Windows Phone 7, М-Тел я предлага на своите клиенти в комбинация с първия телефон у нас, който поддържа функционалностите й - LG Optimus 7.

Windows Phone 7 е различна платформа, която събира най-важните характеристики, необходими за динамичното ежедневие. Комбинира прости ежедневни задачи, свързани с електронната поща или дейности като заснемането и споделянето на снимки, така че потребителят може да прави повече неща с по-малко стъпки.

LG Optimus 7 е с 3.8-инчов екран, 5-мегапикселова камера с HD видеозапис и опция за 360-градусови панорамни снимки и 16 гигабайта вградена памет. Освен с отличните си характеристики, LG Optimus 7 се отличава и с уникали приложения, които корейската фирма е разработила в услуга на своите клиенти. Едно от тях е ScanSearch - с него потребителят има директен достъп до информация за шопинг, ресторанти, забавления и банкови услуги в реално време. Съвсем не на шега - телефонът се насочва към небето и директно се получава актуалната прогноза за времето. LG Voice-to-Text е приложение, което конвертира гласа в текст, за сега на ангийски и директон може да бъде публикувано в Facebook и Twitter. Play To пък позволява безжично и бързо споделяне на снимки, видео и музика чрез DLNA технология.