fbpx Wizz Air организира кариерни дни на Летище Варна | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Wizz Air организира кариерни дни на Летище Варна

Wizz Air организира целодневно събитие за набиране на кадри заедно с Фрапорт Туин Стар на 29 април 2022 г. Wizz Air Varna Aviation Career Day ще се проведе на VIP Терминал 1 на Летище Варна от 9:00 до 18:00 часа.

Тези, които винаги са мечтали за вълнуваща кариера в небето, могат да се присъединят и да кандидатстват лично за член на кабинния екипаж на WIZZ. Желаещите ще могат да кандидатстват за отворените позиции и в двете бази у нас – във Варна и в София.

Wizz Air ще приема кандидатури както от хора с предишен опит като кабинен екипаж, така и от такива без никакъв досегашен опит. Авиокомпанията ще осигури професионални обучения на всички избрани кандидати, които продължават между четири и шест седмици, в зависимост от опита им, а новоназначените ще получават базова заплата през целия период на обучението.

Основните изисквания, на които кандидатите трябва да отговарят, преди да се присъединят към събитието за набиране на кадри във Варна, включват: да са навършили 18 години, да са високи минимум 165 см (жени) или 175 см (мъже), да имат завършено средно образование, да владеят свободно – писмено и говоримо – английски и български език, и да могат да плуват.

Андраш Радо, старши мениджър за набиране на кабинен екипаж в Wizz Air, каза: „Изключително сме развълнувани, че разширяваме дейността и екипа си в България. Въпреки предизвикателствата през последните няколко години, нашият ангажимент към българския пазар остава силен и сме решени да продължим да предлагаме нови интересни и достъпни възможности за пътуване на местните пътници. Плановете ни са много амбициозни, а увеличаването на екипа ни е ключов фактор за постигането им. С нетърпение очакваме да посрещнем всички кандидати на специалното ни събитие за набиране на кадри във Варна, така че каня всички, които мечтаят за кариера в авиацията, да се присъединят към нас.“