fbpx За трета година ще се проведе SQL Server Discovery Day 2018 в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

За трета година ще се проведе SQL Server Discovery Day 2018 в България

На 18 май в София за трета поредна година ще се проведе SQL Server Discovery Day 2018. В първата част на събитието топ експертите – Маргарита Наумова (MCM, MCT и MVP), Розалина Захариева (SQL Server Consultant and Trainer) и Иван Донев (MCT, MCSE Data Management and Analytics) ще споделят опит и ценни съвети, посветени на тема SQL Server on Linux, Performance и Power BI Report Server. Във втората част участниците ще работят по практическо задание със състезателен характер и награди в групи.

Присъствието на SQL Server Discovery Day 2018 е безплатно. Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация тук.
"SQL Server Discovery Day се обособява като традиционно събитие за SQL общността в България. Това е един ден, в който всички колеги могат не само да се запознаят с новостите при Microsoft SQL Server. Те могат да създадат и поддържат полезни контакти, както и да обсъждат теми, свързани с тяхната професия. Ще се радваме, ако тази традиция се запази и занапред", сподели Маргарита Наумова, основател на SQL Master Academy и управляващ партньор на Инспирит ЕООД.