fbpx Задава се ракия фест в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Задава се ракия фест в София

Изискани вкусове, редки и екзотични напитки, вкусотии и жива музика очакват посетителите на седмото издание на Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019, който започва от 29 ноември и ще продължи до 30 ноември.

Седмото издание на  Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019 ще се състои в седма зала на НДК и ще събере над 300 вариации на ракии и спиртни напитки от Балканите.
На феста  ще се предлагат ексклузивни и отлежали напитки, които ще могат да бъдат закупени на място.

Посетителите на Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019 ще се радват на фууд корнер с предлагани гурме специалитети и сочни меса от съседните държави.

Нови ракия-коктейли, които са супер модерни в момента,  ще се приготвят на място, а приятните моменти с нови и стари приятели на Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019 остават спомен завинаги.

Най-престижното ракия събитие у нас привлича почитатели на балканските напитки не само от нас но и от чужбина. На щандовете, които ще предлагат разнообразие от вариации на напитки, посетителите ще бъдат посрещани от истински експерти и професионалисти в бранша. Не само тези, които идват за първи път на Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019, но и редовните посетители ще бъдат изненадани от големия избор на напитки.

Билетите за са Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019 са три вида и включват:

Еднодневен билет - 20 лв.
-    дегустация на над 200 вида ракии
-    3 бр. токена за ексклузивни напитки
-    стъклена брандирана дегустационна чаша
-    вода

Двудневен билет - 30 лв.
-    дегустация на над 200 вида ракии
-    5 бр. токена за ексклузивни напитки
-    стъклена брандирана дегустационна чаша
-    вода

ВИП билет - 45 лв.
-    двудневен вход
-    брандирана фестивална чанта
-    брандирана фестивална тениска
-    безплатна дегустация на над 200 вида ракии
-    5 бр. токена за екслклузивни напитки
-    стъклена брандирана дегустационна чаша
-    вода

Билетите за Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019 ще могат да се купят в НДК по време на самото събитие или он-лайн от https://www.eventim.bg/bg/bileti/rakia-spirits-fest-sofia-national-palace-of-culture-hall-7-535651/event.html.
На касите на фестивала ще се продават допълнителни токени, за много специални ракии.  Всеки токени е равен на половин унция =15 мл – според експертите това е достатъчно, за да може човек да разбере дали иска отново от същото или е готов за нови усещания.

Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019 е и чудесна възможност за избор на подарък за любимите хора за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Организаторите напомнят, че събитието е достъпно за пълнолетни лица.