fbpx Засилен интерес към предварителни поръчки на JIMNY LCV у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Засилен интерес към предварителни поръчки на JIMNY LCV у нас

етикети

SUZUKI JIMNY несъмнено е главният герой в категорията 4WD. Създаден, за да служи дори и при най-неблагоприятните метеорологични условия и най-трудните терени, JIMNY стига там, където другите се отказват.
Автентичният офроудър от Косай, Япония реши да се завърне, преоборудван за професионалистите. Новият двуместен JIMNY LCV запазва чистокръвната си 4х4 самоличност и добавя практично място за багаж, което го прави верен съюзник на потребителите, търсещи уникалната комбинация от висока проходимост и полезно пространство.

Първите доставки на JIMNY LCV у нас се очакват през март, но предвид големия интерес към модела, официалният вносител на SUZUKI в България дава възможност на клиентите да направят своята поръчка преди официалното му представяне на българския пазар.

За радост на феновете, JIMNY LCV запазва своя емблематичен и приятен външен вид, но предлага значителна промяна в интериора, предлагайки на водача още по-голяма ергономичност и щедро пространство за багаж от 863 литра, което е отделено от купето чрез разделителна предпазна решетка.