fbpx Завърши 15-ият Тенис Турнир Peugeot | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Завърши 15-ият Тенис Турнир Peugeot

Победители от завършилия вчера 15-ти тенис турнир Peugeot са Маргарита Минева и Христофор Минев от София.

Срещите започнаха в събота, 23 май 2015 като участие взеха 60 двойки от цялата страна. Мачовете се проведоха по формулата 2 от 3 тай-брека. Полуфиналите и финалът се играха в 3 от 5 тай-брека.

Двойката Минева-Минев преодоля 60 двойки по пътя към голямата награда – посещение на международния турнир Roland-Garros в Париж на 3 юни 2015. Самолетните билети София-Париж-София са осигурени от Air France, а поканите за престижния тенис турнир – от BNP Paribas.

Класиралите се двойки на второ (Илиана Воденичарова – Цоло Цветков), трето (Гергана Николова – Петър Лазев) и четвърто място (Жанета Сайтова – Юлиан Енчев) –получиха награди, предоставени от верига спортни магазини SLS.

Тази година София Франс Ауто отново направи реверанс към клиентите си като награди и двойката на най-добре класиралия се според ранглистата собственик на автомобил Peugeot. Двойката победител при клиентите на марката е Илиана Воденичарова – Цоло Цветков. Призът отново е посещение на Roland-Garros на 3 юни 2015.

За всички участници в турнира се разигра томбола с много предметни награди, осигурени от официалните партньори на Peugeot – BNP Paribas и верига спортни магазини SLS.

По време на турнира, участниците и посетителите имаха възможност да се запознаят с най-актуалните представители на марката – най-мощния сериен модел на Peugeot – RCZ R, спортните Peugeot 308 GT и 508 GT, Автомобил на годината 2014 в Европа – Peugeot 308 и 308 SW, и градския кросоувър Peugeot 2008. Най-новата гама скутери и велосипеди Peugeot също беше представена.