fbpx Звездите на зимните спортове Алберт Попов и Радослав Янков раздадоха автографи на щанда на Audi | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Автомобилен Салон София 2022

Звездите на зимните спортове Алберт Попов и Радослав Янков раздадоха автографи на щанда на Audi

По време на Автосалон София 2022, в контекста на дългогодишното международно и локално партньорство на Audi със зимните спортове и в частност с Българската Федерация по ски, на щанда на Audi беше организирано посещение на звездите на зимните спортове, Радослав Янков и Алберт Попов. В неделя, 5-ти юни от 16:00 до 17:30 спортните асове раздаваха автографи върху лимитирана серия от картички създадена специално за любителите на марката и зимните спортове.

"Алберт Попов и Радослав Янков  имат изградени връзки с Audi в спортната си кариера. И двамата са  автентични почитатели на нашата марка", споделя Преслава Владимирова, ръководител на отдел "Маркетинг" за марката Audi . " Щастливи сме, че в натоварения им график за спортна подготовка отделиха време за автографи на щанда на. Звездите на зимните дисциплини са посланици на марката Audi и участват в много  съвместни дейности." Audi е основен спонсор на Българската Федерация по Ски  от повече от 13 години и в тази си роля съпътства цялата кариера на Алберт и Радослав, първият - най- успешният български състезател в алпийските ски за 21 век с 4-то място на слалом за Световната купа на ФИС, 9-то място на зимните олимпийски игри в Пекин, вторият -най-успешният български състезател по сноуборд и първият носител на Световната купа на ФИС .

Безспорен любител на зимните предизвикателствата, Audi без съмнение е и марката, която най-добре знае как да ги преодолява. Благодарение на патентованата от немския концерн технология Quattro, автомобилите Audi са едновременно един от най-сигурните и динамични автомобили при зимни условия. Quattro технологията гарантира по-добро сцепление и стабилност при завиване, като по този начин дава сигурност и динамика на пътя.

В продължение на години Audi е неразривна част от ски спорта както в родната си Германия, така и в световен мащаб. Концернът от Инголщат е основен спонсор на световното първенство по ски от 2002 година, както и официален партньор на Международната федерация по ски. Автомобилният концерн подпомага финансово и националните отбори по ски алпийски дисциплини на Швейцария, Швеция, Франция, Лихтенщайн, Италия и Финландия.