fbpx колонката на Страхил | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Лятото е чудесно време за релакс, забавления и наслаждаване на слънчевото време.
Много хора подхождат към новия си режим, програма (или каквато и да е друга промяна в живота си) с високи, нереалистични очаквания за пълна промяна в рамките на няколко седмици. Но този подход води само до бързо и горчиво разочарование - когато осъзнаят, че промяната в ежедневието, в навиците, във
Хранителните добавки са добър съюзник както в борбата с килограмите, така и с развитието на мускулатурата.
Независимо дали работиш за отслабване или за мускулна маса, само с фитнес програма нещата се случват трудно. Трябва си и контрол над храната.
Джинджифилът е добре позната и разпространена съставка в кулинарията и многобройните му ползи за здравето го правят чудесна добавка към всеки хранителен режим.
Може да се каже, че авокадото е уникален вид плод.
В средите на фитнес ентусиастите, а и сред хората, които просто искат да са здрави физически и да се чувстват добре, често се говори за „здравословно тегло“.
В днешно време често се говори за здравословно хранене, но хората, които действително се опитват да се хранят по този начин, са много по-малко от тези, които се интересуват от него.
В тази статия ще обсъдим застоя в теглото и резките промени в него, по време на спазване на хранителен режим за отслабване. Това са два от основните проблеми, с които се сблъскваме когато се опитваме да отслабнем.
Пренебрегваме съня в много ситуации – предпочитаме да се забавляваме цяла нощ, отказваме се от него, за да постигнем повече в работата или университета. Но за съжаление няма как да заблудим тялото си – тези компромиси струват доста скъпо.